top of page

Clockwork Lyd
Vi spesialiserer oss på lyddesign og musikk-komponering for alle formater. Foruten tusenvis av reklamefilmer for flere av Nordens største annonsører, har vi levert lengre formater som Da Vinden Snudde, Snøbarnas Juletime og nå nylig Martine - Siste Kapittel.


Vi dekker alle flater fra radio til TV, web og kino.
Hovedansvarlig lyd: Semming Haraldsen / Lars Goberg

Clockwork_Lyd_8x.png
Lydsuite2_05_edited.jpg

Vi rigger teamet til å passe hver enkelt produksjon. Vårt mål er og alltid skape engasjerende lyd og musikk som forsterker historiefortellingen og den emosjonelle påvirkningen av hvert prosjekt.

 

Med tilgang til den nyeste teknologien og utstyret, sørger vi for at hvert lyd- og musikkelement blir produsert til de høyeste standarder.

Arbeid ⬇︎

Her kan du se litt om vårt arbeid ↓

martine.jpeg

Martine - siste kapittel
For: NeedToKnow/Tv2/Bbc.
Oppgave: Vignett, lyddesign, musikkomponering, miks, master.
Levering: 4 episoder til TV2, 1 episode og nedklipper til BBC, BBC arabic, BBC international.
Format: 
R128, stereo, stems.

Til denne dokumentaren har vi bidratt ved å komponere musikk, designe lyd og levere ferdig mastrede lydfiler. Vi fokuserte på å formidle råskap og identitet gjennom lydsiden, og engasjerte Øystein Skattum for å jobbe med dialogarbeidet.

Funfact
En stor del av lyden i dokumentaren er spesiallaget, og her er et eksempel på hvordan vi skapte en av lydene som skulle fremkalle "ubehag".

Dette er bare ett av mange gjennomgående lydtemaer som du vil oppleve gjennom dokumentaren.

Funfact 2
Denne dokumentaren er underlagt strenge juridiske krav. Vi kunne ikke fremsette påstander med lyd uten at vi hadde tilstrekkelig belegg for påstånden. For eksempel antyder lyden av klirring i glass at det drikkes alkohol. Har vi belegg for å påstå dette?

V
idere er noen sekvenser i dokumentaren ettersynket av rettighetsmessige årsaker. Dette er en vanlig praksis i filmproduksjon, og det er viktig for oss å respektere alle rettigheter og forskrifter i arbeidet vårt.

Lyden som fortellerelement:

natten-m-marker
Spill video

Vi har komponert musikken til vignetten, her med påfølgende etableringssekvens til London: