top of page

CLOCKWORK STUDIO

Clockwork studio informasjon

Clockwork studio er i utgangspunktet et ubemannet studio, men dere kan ringe Hannah Hunter 977 36 776 dersom dere har noen spørsmål ift studio som ikke besvares under.

Til info: Husregel på bygget tilsier at selskaper har lov til høylydt arbeid, typ borring fra kl. 11:30-12:00. Så kan være lurt å legge lunsjen til dette tidspunktet dersom dere har lydopptak.

Dagsleie dekker leie fra morgen til kveld. Kommer man eller drar man utenom normal arbeidstid, kl. 09-17, må man sende SMS til Hannah på 977 36 776 for at hun kan skru av/på alarmen remote.

Nøkkelkort kan hentes før opptaksdag, dersom dere starter før kl. 09, etter kl. 17, eller har opptak en helg/helligdag. Når dere er ferdig med opptaksdagen så kan nøkkelkort legges igjen på bordet inne på kontrollrommet, rommet ved siden av studio med alle vinduene inn til studio.

Utstyr; det vi har av utstyr tilgjengelig i studio er inkl. i studioleia, se utstyrslista som referanse. Dere har også tilgang til kontrollrom, sminkerom og kjøreport. Samt det er en parkeringsplass rett utenfor studio som kan reserveres, plass 207. Husk å gi beskjed til studioansvarlig når dere booker studio, dersom dere ønsker parkering.

Rekvisittlager og settvegglager er også tilgjengelig i garasjen utenfor studio. Her kan dere låne gjenstander, men fint om dere setter tilbake etter bruk og gir beskjed om noe blir skadet.

Grønnskjermgulv; skulle dere ønske å bruke grønnskjermgulvet, så vil det påløpe en kostnad for å få malt dette grønt igjen, med mindre dere klarer å ikke lage merker i gulvet. OBS. grønt gulv er veldig skjørt og blir fort merker i det om man bruker sko (selv støvete innesko). Anbefaler å bruke blå plast sokker til alle som ikke er foran kamera. Evt. at man har tepper rundt der man skal filme og under stativ.

Papirrull; skulle man ønske å bruke en papirrull så kommer det et ekstra gebyr på 1500kr pr. rull på leia. Papirruller blir fort ødelagt når de rulles ut og inn, og de blir ofte tråkket på og må erstattes. Fint om dere melder ifra om hvor mange ruller dere bruker og gjerne standen på disse. Leies flere så prises det iht hvor mye som er brukt.

Catering må dere stå for selv, men vi har kaffetrakter inne på kontrollrommet som kan brukes. Det er også mulig å bestille levering av store kaffekanner og lunsj/middag fra Alice Catering som holder til på huset, se egen meny. Det finnes også mange takeaway steder i nærheten, som man kan bestille mat fra med levering direkte til studio.

Nettverk; studio har egen linje som går inn til studio, som man kan kobler seg på med kabel. Denne har blitt brukt på en rekke større livestreaming eventer. I tillegg så kan man koble seg på Wifi; brukernavn: Clockwork passord: kundenharalltidnett
Det er også mulig å koble til kamera i studio til hdmi slik at det som vises på kamera kan sees både på TV-skjerm på kontrollrommet og ut til storskjerm ute i ping-pong-rommet ved hovedinngangen.

bottom of page